torsdag den 15. november 2012

Pebernødder

Ja jeg ved godt, at jeg er lidt tidligt ude med at bage pebernødder, da der jo er en halv måned til, det er december. Disse pebernødder skal sendes til Holland til min Foodie Penpal for november måned, som heldigvis er helt vild med jul.

 

Ingredienser:
125 g smør
125 g sukker
1/2 dl mælk
1/2 tsk ingefær
1/2 tsk kanel
1/2 tsk hvidt peber
1/2 tsk kardemomme
1/2 tsk natron
1/2 tsk bagepulver
250 g mel

Pisk smør og sukker hvidt.
Pisk mælken i.
Bland krydderier, bagepulver, natron og mel sammen.
Kom melblandingen i smørblandingen.
Ælt det sammen.
Rul dejen ud i lange pølser, der er lige så tykke som fingre.
Skær pølsen ud i 1 cm lange skiver.
Kom pebernødderne på en bageplade.
Bag pebernødderne i en forvarmet oven ved 200 grader i 10 min, eller til de er gyldne.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar