tirsdag den 16. oktober 2012

Napoleonshatte

Jeg har lavet disse napoleons hatte til min Foodie Penpal, for hun ville gerne have noget dansk.
Opskriften på napoleonshattene er fra Karolies Køkken nr. 5.
 
 
Ingredienser:
150 g hvedemel
75 g flormelis
100 g koldt smør
1 æg
1 tsk koldt vand
125 g marcipan

Bland mel og flormelis.
Skær smørret i små stykker og smuldr det i melblandingen.
Bland æg og vand i.
Stil dejen i køleskabet i mindst en halv time.
Rul dejen ud på et meldrysset bord.

Udsik cirkler evt med et glas.

Kom en lille kugle marcipan på midten af hvert stykke dej.

Pres dejen sammen med 3 fingre.
Bag napoleonshattene i en forvarmet oven ved 200 grader i 10-15 min,
indtil kanterne bliver gyldne.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar